Image

Philips ZOOM! Otthoni, sínes fogfehérítés

A forradalmian gyors eljárás hófehér fogakat eredményez mindössze néhány nap alatt.


A DAY WHITE®/NITE WHITE®
 rendszer egy olyan fejlett fogfehérítési módszer, amely gyorsan, biztonságosan és hatékonyan teszi ragyogóvá mosolyát.


A DAY WHITE®/NITE WHITE®
 
két komponensű fogfehérítési rendszer, mely a "DUAL" szabadalmaztatott fecskendő segítségével, a felvitelkor egyesíti az enyhén mentolos ízesítésű zselét a kondícionálóval
A forradalmian gyors eljárás hófehér fogakat eredményez mindössze néhány nap alatt.

A DAY WHITE®/NITE WHITE® rendszer egy gyengéd fogfehérítési eljárás, melynek folyamán a páciens, a fogorvosával való konzultációt követően, otthon alkalmazhatja, egy kényelmes, a fogívéhez illeszkedő sínben a kondicionálókkal és ízesítéssel ellátott zselét.
Image

Miért egyedi a DAY WHITE® rendszer?

Olyan új fogfehérítési módszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, napi kétszer 30 perc alkalmazási idővel, miközben Ön szokásos módon élheti életét, vásárolhat, vagy nézheti kedvenc TV műsorát.


A DAY WHITE® azon pácienseknek ajánlott, akik kényelmetlennek tartják az egész éjszakát (legalább 4 órát) igénylő NITE WHITE® rendszert. Ezzel a módszerrel ugyanaz az eredmény érhető el csupán napi kétszer félóra viselésével.

Miért egyedi a NITE WHITE® rendszer?

Olyan új fogfehérítési módszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, éjszakai pihenés közben, a hatóanyagtól függően napi 1, 4 illetve 8 óra alatt. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap.
Image

ZOOM! eredmény

Otthoni kezelést követően - DayWhite, NiteWhite 8 árnyalatnyi világosodás 7-10 nap alatt otthon, kényelmesen! A DayWhite nappali, míg a NiteWhite éjszakai fogfehérítésre alkalmas. Így a páciens kényelmesen, akár alvás közben is fehérítheti fogait mindenféle kellemetlen mellékhatás nélkül. A Philips az ACP-t felhasználta a fogfehérítő termékei esetében is, így mind a NiteWhite ACP, mind a DayWhite ACP sínes otthoni fogfehérítő rendszerek tartalmaznak érzékenységet csökkentő összetevőket, mint: kálium-nitrát, fluorid és amorf kalciumfoszfát (ACP). Ezzel a három hatóanyaggal egyetlen más fehérítő sem rendelkezik.
Image

Mi a fogfehérítés?

Olyan eljárás, amely során a fog külső és belső rétegiben képződött elszíneződést egyaránt eltávolítják.

Mik okozhatják az elszíneződést?

Nagyon sok okozója lehet. A legelterjedtebb okok a mindennapi szokások (kávé, tea, kóla, dohányzás) és az öregedés. Ezek mellett szerepel még a tetraciklines vagy fl uoridos kezelés által okozott elszíneződések, trauma, rossz idegi működés.

Ki alkalmazhatja a fogfehérítést?

Szinte bárki, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott, ezért kell a kezelést megelőzően alapos fogászati kivizsgáláson részt venni.

Biztonságos az eljárás?

IGEN! Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogénperoxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás.

Hogyan működik?

Az első vizsgálat során lenyomatot készítenek az Ön fogsoráról, mely alapján elkészítik a kezeléshez szükséges speciális, a páciens fogsorára tökéletesen illeszkedő egyedi sínt. Fogorvosa segít elsajátítani a kezelés gyakorlati lépéseit, így otthon Ön már önállóan képes lesz a kezelést a megadott instrukciók szerint elvégezni.
Helyezze a zselét a sínbe, majd illessze fel a sínt, mely tökéletesen alkalmazkodik az Ön fogívéhez. Végezetül a felesleges zselét törölje le a fogínyről.
Amint a hidrogén-peroxid reakcióba lép az aktivátorral, oxigén képződik, mely úgy fehéríti ki el a fog belső rétegeiben képződött elszíneződést, hogy a fog szerkezete változatlan, sértetlen marad.
Image

Mennyi idő alatt hat?

Az esetek nagy részében már az első használatot követően látható a fog világosodása, de a tökéletes eredmény egy kezelés elvégzését követően érhető el, melynek hossza a fogszíntől és a kívánt árnyalattól függően 10-14 nap.

Van mellékhatása?

Néhány páciens átmeneti fogérzékenységet tapasztalt a kezelés alatt, azonban ezek a tünetek a kezelés befejezése után 1-3 nappal mindig megszűnnek.

Mennyi ideig tart az eredmény?

A fogak mindig fehérebbek lesznek, mint voltak, de az eredmény tartóssága függ az életmódtól. Amennyiben a páciens naponta többször fogyaszt kávét vagy intenzíven dohányzik, abban az esetben javasolt az évente 1-2 alkalommal elvégzett színfenntartó kezelés, mely időtartama csupán egy-két nap.
Image
Fehéririgység #4
Fehéririgység #1
Fehéririgység #1
Fehéririgység #4