Image

Hófehér fogak, biztonságosan, fogorvosi rendelőben, egyetlen kezeléssel!

Vakító mosoly
Az Ön fogorvosának segítségével!

A legtökéletesebb rendelői fogfehérítő rendszer, amely valóban képes akár 8 árnyalatot világosítani mindössze 1-1,5 óra alatt. Így a végeredmény B1-es, vagy annál fehérebb fogak lesznek a kezelés után. Speciális fényforrása gyors, precíz megoldást nyújt az optimális eredmény eléréséhez. Gyönyörűen csillogó, hófehér fogak már egyetlen kezeléssel!

Mi a Zoom fogfehérítés?

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM! WhiteSpeed lámpát választja. Több mint 4 millió páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.
Image

A molekulák színét a bennük lévő ún. kromoforokból határozzák meg. A legtöbb kromofor sárgás színű.A hidrogén peroxid képes a kettős szénkötéseket megtörni a kromoforokban. Ha ez a reakció végbemegy, a kromoforok színtelenné válnak.Ebben játszik fontos szerepet a ZOOM WhiteSpeed aktivátor lámpa speciális kék fénye. Mivel a sárga és a kék szín az abszorpciós körspektrumon szemben helyezkednek el, a sárga szín fokozottan nyeli el a kék fényt.


Mind az elméleti, mind az empirikus kísérletek azt bizonyítják, hogy ha a sárga kromoforban elnyelodik a ZOOM WhiteSpeed lámpa speciális kék fénye, az elektronokat magasabb energia szintre emeli, ezáltal a szén, kovalens kötések könnyebben bomlanak fel, könnyebben mintha csak a hidrogén peroxidot használtuk volna önmagában. Ez által több sárga elszínezodés tud kifehéredni.

Mi okozhatja az elszíneződést?

Nagyon sok okozója lehet. A legelterjedtebb okok a mindennapi szokások (kávé, tea, kóla, dohányzás) és az öregedés. Ezek mellett beszélhetünk még tetraciklin vagy fluorózis által okozott, valamint trauma következtében létrejövő elszíneződésekről.

Ki alkalmazhatja a fogfehérítést?

Szinte bárki, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott, ezért a kezelést megelőzően alapos fogászati kivizsgáláson kell részt venni.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik a legfehérebb fogakat szeretnék a legrövidebb idő alatt. A Zoom! a jelenleg piacon lévő fogfehérítő rendszerek közül a leghatékonyabb fogfehérítő módszer. Legyen Ön is sztár, hódítson a mosolyával!
Image

Biztonságos az eljárás?

IGEN! Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás. De mint minden fogfehérítési eljárás 18 év alatti gyermekek, szoptatós anyák és kismamák számára nem javasolt.

Hogyan működik?

A ZOOM! alig egy órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét négyszer 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítják meg. Ennek hatására a hidrogén-peroxid tartalmú anyag aktivizálódik, így az aktív oxigén kifehéríti a fog mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. Ezáltal az Ön fogai természetesen fehérek és vakítóak lesznek, miközben Önnek semmi más dolga sincs, mint kényelmesen hátradőlve várni az eredményt. A kezelést követően 2-3 napig színezőanyagot tartalmazó terméket nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható.
Image

Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől?

A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával az orvos és a páciens egyaránt egy teljes szolgáltatáscsomagot vásárol, melynek része az elő- és utókezelés is, amelyet minden más - jelenleg ismert – rendelői lámpás fogfehérítő rendszer figyelmen kívül hagy. A ZOOM! tehát nem csak egy egyszerű fogfehérítés, sokkal inkább egy olyan komplex szolgáltatáscsomag, amely nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló.
Image

Zoom rendelői rendszer

A legerősebb és legkíméletesebb rendelői fogfehérítő rendszer, amely valaha létezett...
A legrövidebb idő alatt a legfehérebb fogakat szeretné? Eddig választania kellett az eredményesség és gyorsaság között? Felejtse el! Megoldás a továbbfejlesztett ZOOM fogfehérítő rendszer!
Image
Fehéririgység #3
Fehéririgység #1
Fehéririgység #1
Fehéririgység #3